Tuesday, August 30, 2011

Vertaalbureau: de beste keuze voor uw communicatie

Wilt u uw bedrijf uitbreiden en het ook internationaal op de kaart zetten? Dan is het essentieel dat u gebruik maakt van de juiste mogelijkheden om hierin zo min mogelijk tegen problemen aan te lopen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de vertaling van documenten, website lokalisering, tolken voor vergaderingen of evenementen, enzovoorts.



Vertaalbureaus bieden u een wereldwijde taalkundige oplossing die altijd voldoet aan uw eisen en die u een perfecte communicatie tussen u en uw klanten, partners of andere contactpersonen garandeert.

Een team professionals tot uw beschikking

Een professioneel vertaalbureau was, is en zal altijd de beste oplossing zijn voor uw taalkundige problemen. Ze beschikken over een sterk team vertalers met verschillende specialisaties en heel veel verschillende taalcombinaties, zoals vertalingen van het Nederlands naar het Engels. Dit bespaart u veel tijd; u hoeft immers niet te zoeken naar een vertaler die voldoet aan uw eisen.

Vertaalbureaus garanderen een goed verloop van uw meertalige project van A tot Z en tijdige levering. De keuze voor een vertaalbureau geeft u ook de mogelijkheid om uit tal van andere diensten te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan vertalingen, meertalige DTP’s, tolken, ondertiteling of voice over van video’s.

Dienstverlening op maat en begeleiding gedurende het volledige project

Vertalers zijn professionals die gekozen worden op basis van de kwaliteit van hun werk, hun specialisatie en ze vertalen uitsluitend in hun moedertaal. Een Nederlandse vertaler zal uitsluitend vanuit bijvoorbeeld het Engels of Duits naar het Nederlands vertalen. Afgeleverd werk wordt systematisch correctiegelezen door een andere gespecialiseerde moedertaalvertaler. Pas dan wordt de vertaling aan u geleverd.

De projectmanager garandeert een evenredige verdeling van het werk, houdt de kwaliteit in de gaten en bewaakt de deadline. Hij of zij dient ook als uw contactpersoon binnen het bedrijf. Hij of zij kan contact met u opnemen voor verduidelijking of meer informatie, om zo tot een nog beter eindresultaat te kunnen komen.

Als er sprake is van een langetermijnrelatie, dan stelt uw bureau woordenlijsten en een vertaaldatabase op, om ervoor te zorgen dat vertalingen overeen komen met eerder geleverd werk.

No comments:

Post a Comment